Kød med sauce
 

Menukort

CARNE CON SALSA - KØD MED SAUCE

89.
Filetto al Madagascar
Ca. 220gr. Oksemørbrad med madagascarpeber og whisky
i tomatflødesauce.
.
Serveres med bagt kartoffel, salat, brød og smør.
199,-kr
.

87.
Filetto al Cognac
Ca. 220gr. Oksemørbrad med champignons og cognac
i flødesauce.
.
Serveres med bagt kartoffel, salat, brød og smør.
199,-kr
.

90.
Filetto al gorgonzola
Ca. 220gr. Oksemørbrad med gorgonzolaflødesauce.
Serveres med bagt kartoffel, salat, brød og smør.
199,-kr
.


86.
Filetto in pasta sfoglia
Ca. 220 gr. Oksemørbrad indbagt i butterdej med
skinke, ost og champignons.
Serveres med rosmarinkartoffler, bearnaisesauce,
 salat, brød og smør.
215,-kr.


(Alle retter serveres med tilbehør.)

Til alle vores kødretter og fiskeretter kan De frit vælge mellem:
Bagt kartoffel, pommes frites eller rosmarinkartoffel.


 Ekstra brød og smør: 8,- kr.